Amituofo!

Üdvözöllek! Ezzel a Shaolin hagyományban leggyakrabban használt köszöntéssel, mert a vonal, amit a Belső Ösvény Taiji Iskola Mesterünkön, Duan Zhi Chaon keresztül képvisel, erősen kötődik a Shaolin hagyományokhoz.

Csányi Zita vagyok, a Belső Ösvény Taiji Iskola vezetője. Tanár. Tanítottam gyerekeket, felnőtteket. Tanítottam iskolában, nevelési tanácsadóban.
Taijitanárként, taijiquan jiaolianként 7 éve tanítok taijiquant (tajcsicsuan, taichi) és qigongot (csikung), buddhista tanítóként pedig olyan meditációba bevezető technikákat, melyek lecsendesítenek, képessé tesznek a koncentrációra, a jó összpontosításra.
Rendkívül fontosnak tartom, hogy a taijiedzések során ez a három, egymást kiegészítő elem folyamatosan jelen legyen, és a hallgatók ezt a gyönyörű, belső erős harcművészetet annak filozófiai teljességében és meditációs technikák gyakorlásával együtt sajátítsák el.

Azok fordulnak hozzám, akik változtatni szeretnének az életükön, a mindennapjaikon.
Mindenkiben ott van a változás lehetősége, és ha benned megérett az elhatározás, hogy tegyél ezért, a legjobb helyen jársz.

Taijiquan

A tajcsi harcművészet. És mint ilyen, rengeteg gyakorlást kíván, azaz kung-fut, kiművelést.

Qigong

Megérthetjük, hogyan működik a testünk, a testérzetek hogyan befolyásolják az érzelmeinket, a gondolatainkat.

Meditáció

Képesek vagyunk a lecsendesedésre, az éberségre és a belátásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük