info@csanyizita.hu
        +36703722960

Gondolj a coachingra úgy, mint egy szuper erős turbó löketre!

A coaching egy olyan dinamikus folyamat, ahol én vagyok a te személyes edződ, hogy elérd a céljaidat. Ez egy kaland, egy minden elemében érdekes és izgalmas kaland. A tudásom és a tapasztalatom szervesen összefonódik a tiéddel, hogy közösen olyan rejtett megoldásokat és lehetőségeket fedezzünk fel, melyekről korábban talán még csak nem is álmodtál.

Idézz fel egy helyzetet, mikor leülünk, és a problémáid helyett inkább a céljaidra és azok elérésére koncentrálunk. A coaching folyamat során iránytű vagyok a számodra. A rogersi személyközpontú segítő beszélgetés, az NLP és az integrál pszichológia módszerei mentén haladva, együtt találjuk meg azokat a kulcsokat, melyek kinyitják számodra az ajtót a siker és az önbizalom felé.

Felejtsd el a száraz és sablonos megoldásokat – a coaching kreatív és interaktív élményt nyújt, ahol felfedezed saját erősségeidet, és a kihívásokat lehetőségekké alakítod át.


Személyes fejlődés:
A coaching segít abban, hogy jobban megismerd önmagadat, felismerd erősségeidet és fejlesztendő területeidet, valamint növeld az önbecsülésedet és önállóságodat.


Szakmai fejlődés:

A coaching hatékony eszköz lehet a karrierfejlesztésben. Segíthet abban, hogy hatékonyabban kezeld a munkahelyi kihívásokat, fejleszd a vezetői képességeidet vagy éppen hosszú távú karriercélokat tervezz.


Célok elérése és a motiváció fenntartása:

A coach segíthet meghatározni és elérni a személyes vagy szakmai célokat. Támogatja a kliens motivációjának fenntartását és növelését, ami segít abban, hogy kitartóan dolgozzon a kitűzött célok eléréséért.

Konfliktuskezelés:
A coaching segíthet abban, hogy hatékonyabban kezeld a konfliktusokat, fejleszd az érzelmi intelligenciádat, és jobban megértsd mások nézőpontját.


Változáskezelés:

Amikor változások történnek az életedben vagy a munkahelyeden, a coach segíthet abban, hogy könnyebben alkalmazkodj hozzájuk és megtaláld a megfelelő stratégiákat.


Önreflexió:

A coaching során a kliens gyakran mélyebben vizsgálja meg gondolatait, érzéseit és viselkedését, ami hozzájárulhat a tudatosság és az önfejlesztés növeléséhez.

A coaching nem arról szól, hogy én mondom meg, mit tegyél. Ellenkezőleg, én inkább a kérdéseimmel segítek neked eljutni a válaszaidhoz. Néha elég egy kis ösztönzés, hogy rájöjj, mi is az, amit valójában akarsz, és hogyan érheted el. Az egész folyamat nem csak rólad és a céljaidról szól, hanem arról is, hogyan válhatsz az önfejlesztés és az önbizalom zsenijévé.

Iszonyatosan élveztem a Zitánál töltött alkalmakat. 
Szerettem, hogy változatos technikákkal dolgoztunk az általam hozott témákon, rengeteg hasznos eszközt kaptam ahhoz, hogy könnyebben boldoguljak az életben és a munka világában, hogy ügyesebben tudjam kezelni azokat a témákat, amelyek nehézséget okoznak. A folyamatok során lehetőségem nyílt egyre jobban megismerni az adottságaimat, tudatosítani, hogy miben vagyok igazán tehetséges és milyen területen érzem őszintén jól magam. 
Sokszor ezek a folyamatok nehézségekkel is jártak számomra, de végig éreztem Zita támogató szeretetét és profizmusát.
Hajnalka

rozsasbodhi

Vedd fel velem az alábbi űrlap kitöltésével a kapcsolatot:

A coaching kapcsolat során a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége Etikai Kódexét követem.