info@csanyizita.hu
+36703722960

Képzelj el egy olyan rendszert, amely összefogja a mentális, érzelmi, fizikai és spirituális dimenziókat, hogy együtt segítsenek megoldani társas kapcsolataidban adódó nehézségeidet és támaszul szolgáljanak ahhoz, hogy felfedezd az élet mélyebb értelmét.
Ez az integrál pszichológia

Az egyéni önismereti beszélgetéseken kísérődként a rogersi személyközpontú szemléletet képviselem, használom az NLP és az integrál pszichológia eszközeit. Buddhista tanítóként és taiji tanárként, ha nyitott vagy rá, megismertetlek azokkal a relaxációs és tradícionális meditációs eszközökkel, melyek hozzásegítenek ahhoz, hogy a kiegyensúlyozottság, az elégedettség, az érzelmi stabilitás helyet kapjanak az életedben. 

Az integrál pszichológia egy olyan megközelítés, amely az emberi tapasztalatot és önismeretet összetett és átfogó keretbe helyezi. Elsődleges célja az, hogy segítsen mélyebb megértést és tudatosságot szerezni önmagunkról, valamint a világ különböző aspektusairól. Az integrál pszichológia sokféle módszert és perspektívát egyesít, hogy egyszerre kezelje a mentális, érzelmi, fizikai és spirituális dimenziókat.

integral1

Teljes körű megértés: Az integrál pszichológia az emberi tapasztalat sokszínűségét öleli fel, így lehetőséget kapsz arra, hogy valóban mélyebben megismerd önmagad és a világot. Egyetlen aspektus sem marad figyelmen kívül, ami átfogó és gazdag látásmódot eredményez.

Személyre szabott fejlődés: Minden egyes ember egyedi utat jár az önismeret és fejlődés terén. Az integrál pszichológia olyan eszközöket kínál, amelyek a te sajátosságaidra szabva segítenek felfedezni a belső erőforrásokat és fejlesztendő területeket.

Konfliktusok hatékony kezelése: Az élet során felmerülő kihívások és konfliktusok néha megnehezíthetik a mindennapokat. Az integrál pszichológia segít megérteni ezeket a helyzeteket a különböző dimenziók összehangolt figyelembevételével, így hatékonyabban tudsz velük megbirkózni.

Fejlődési szakaszok megértése: Az integrál pszichológia feltérképezi az emberi fejlődés különböző szakaszait, segítve abban, hogy jobban megértsd, hol tartasz most, és merre haladsz. Ezzel hozzájárul ahhoz kezedbe vedd életed irányítását és tervezését.

Belül rejlő harmónia: A belső harmónia és összhang elérése az egyik kulcsfontosságú cél az integrál pszichológia szerint. A módszerek segítségével összehangolhatod a különböző életterületeket, és így egy teljesebb és kielégítőbb életet élhetsz.

Személyes növekedés és értékteremtés: Az integrál pszichológia nemcsak a mindennapi kihívásokra ad megoldást, hanem segít felfedezni az élet mélyebb értelmét és célját. Ezáltal lehetőséget teremt a személyes növekedésre és az élet teljesebb megélésére.

Az alábbi űrlapon is fel tudod venni velem a kapcsolatot. 

A csoportos és egyéni önfejlesztő foglalkozásokon az Integrál etikai kódex irányelveit követem.