Online, zárt önismereti csoport 

Egy keréken körbe, körbe. Hol elveszve, hol magunkat megtalálva. A lélek utazásairól és az útvesztőkről beszélgetünk. A mindennapokról és a spiritualitásról. Heti rendszerességgel. A keleti és nyugati szempontok mentén keresünk egyezőségeket, különbségeket. Hidat építünk a nyugat célfókusza és a kelet utat hangsúlyozó látásmódja között. Van, hogy nehéz a XXI. század kihívásaival szembenézni. De, vajon kell-e szorongani a mindig megfelelésben? Ránézünk egy-egy problémára, és lehetőségeket ajánlunk, hogy minél többször lehessünk az ITT ÉS MOST-ban.

A Lélekkerék két szakember közös munkája:
Riha Zsófi
pszichológus, életmód szakterapeuta és Csányi Zita tajcsi, csikung oktató, integrál tanácsadó, coach beszélget arról, hogyan segítheti a keleti praxis a mai nyugati embert.

Online, zárt önismereti csoport

2023 februárjában elindítottunk egy beszélgetéssorozatot a Lélekkerék  Facebook oldalán. Egy-egy témát megvizsgáltunk a pszichológia oldaláról, és a keleti praxis felől közelítve a buddhizmus és a taoizmus válaszait is felvázoltuk. Mindkét oldal a test és a lélek kapcsolatát hangsúlyozta.

Öt alkalmas online, zárt önismereti csoportunk minden egyes alkalma olyan keleti és nyugati gyakorlatokra épül, melyek segítségével világossá válik számodra az összefüggés test és lélek munkája között.

Havonta egyszer pénteken 17:00-20:00-ig.
Alkalmak:
2023. október 20.
            november 17.
            december 15.
2024. január 12.
           február 09.

 

10.000 Ft/alkalom
Jelentkezni az alábbi űrlapon tudsz. 

Várunk szeretettel!
Zsófi és Zita

Hosszabb beszélgetéseinket nézd meg itt , vagy a Youtube-on! 

Bemutatkozunk. Arról beszélgetünk, hogyan halljuk meg egymást, tudunk-e egymásra figyelni?

Stressz. Mit tesz velünk a stressz? És mit kezdhetünk mi vele?

Szorongásaink. Mit vár tőlünk a világ?

Kapcsolatok, kapcsolódások.
Vajon mennyire szeretjük azt az embert, aki visszanéz ránk a tükörből?

Konfliktusok, konfliktuskezelés. Elkerülhetőek-e a konfliktusok, és ha bekövetkeznek, min múlik, hogy azokat hogyan kezeljük?

Kommunikáció.
Amiről beszélgetünk, az az áhimszá, a nem ártás elve, a figyelem, a jelenlét, a nyitott kommunikáció, az empátia és a megértés.

Önértékelés, önbecsülés.
Mikor önismereti útra lépünk, arra szánjuk rá magunkat, hogy átalakítsuk a magunkról alkotott képet. Szeretnénk minél közelebb kerülni a valósághoz.

Karma, Dharma, szabad akarat

Harmónia

Találkozás önmagunkkal

Hogy vagyunk a 21. században

Düh, harag, félelem

Pszichoterápia és önismeret